Vyberte z naší nabídky plné poctivých slev. 😉

Levné lino 5m

PVC podlahy (lino) jsou na českém trhu velmi oblíbené a v naší nabídce naleznete více než 280 dekorů těchto podlah. Levné lino v šíři 5 m je velmi vyhledávané zejména díky rychlé a snadné instalaci bez nutnosti spojování pásů. Podlaha bez spojů si provždy zachová autentický a svěží vzhled. Údržba je lehká, žádný prach ani špína se nezachytí ve spojích.

V naší nabídce PVC podlah naleznete i levné varianty v šíři 5 m a takové jsou například PVC podlahy LARGO. Nabídka obsahuje 6 moderních odstínů, 3 dřevěné a 3 betonové.

Nyní stručně k technickým vlastnostem. U PVC podlah je jedním z nejdůležitějších parametrů tloušťka nášlapné vrstvy. Čím silnější je nášlapná vrstva, tím je PVC více odolné proti mechanickému poškození. Můžeme tedy určitě doporučit pro využití v domácnostech PVC s nášlapem 0,35 mm a vyšším. PVC podlahy s nižší nášlapnou vrstvou jsou sice levnější, ale jsou také více náchylné na mechanické poškození.

Naším favoritem v tomto ohledu je  PVC FORTEX (27 dostupných dekorů i v šíři 5 m), které má spodní stranu opatřenou filcovou podložkou.

PVC podlahy v naší nabídce neobsahují žádná ftalátová změkčovadla a vykazují desetkrát méně emisí VOC* než vyžadují platné evropské normy (méně než 100 uq/m3), což přispívá k lepší kvalitě vzduchu v interiérech. Kompletní nabídku PVC podlah v šíři 5 m naleznete zde.

*VOC: Volatile Organic Compound = těkavé organické látky.

Piktogramy PVC podlahy v metráži (LINO)