Vyberte z naší nabídky plné poctivých slev. 😉

PVC podlaha Loftex - kvalitní, s filcem a za TOP cenu

Hledáte dokonalou podlahu, která změní váš domov v oázu krásy, pohodlí a odolnosti? Nehledejte dál! Představujeme vám PVC podlahu Loftex od renomovaného výrobce Gerflor. Tato kvalitní a cenově dostupná podlaha v nádherných dekorech dřeva a betonu vám nabízí vše, co jste kdy od podlahy chtěli a ještě mnohem víc. Připravte se na podlahu, která převyšuje vaše očekávání a dodá vašemu domovu nádech luxusu a jedinečnosti.

S PVC podlahou Loftex získáte nejen nepřekonatelný vzhled, ale také kvalitu a odolnost. Díky celkové tloušťce 2,50 mm a nášlapné vrstvě 0,30 mm je Loftex připraven odolat každodenní zátěži a zachovat si svůj nádherný vzhled po dlouhá léta. Embosovaný povrch s polyuretanovou úpravou není jen esteticky působivý, ale také nepórovitý, což znamená, že údržba je hračka. Rozlučte se s náročným čištěním a vítejte v novém světě snadné péče o vaši podlahu.

PVC podlaha Texline

Ale to není vše! Spodní část PVC podlahy Loftex je opatřena luxusním textilním (filcovým) podkladem, který poskytuje mimořádný komfort při chůzi a tlumí kročejový hluk. Každý krok bude jako procházka po oblacích a váš domov se stane oázou klidu a pohody. S Loftexem zažijete pohodlí, o kterém se vám ani nesnilo.

PVC s filcem Texline

S 10 úchvatnými dekory si snadno vyberete ten, který vytvoří ve vašem domově neopakovatelnou atmosféru. Ať už zařizujete obývací pokoj, ložnici či pracovnu, Loftex je perfektní volbou pro všestranné využití. S PVC podlahou Loftex získáte nejen krásu a pohodlí, ale také klid v duši s vědomím, že jste investovali do podlahy nejvyšší kvality. Budete se probouzet každé ráno s úsměvem na tváři a těšit se na každý den strávený na vaší dokonalé podlaze. Vaši přátelé a rodina budou ohromeni proměnou vašeho domova a budou vám závidět vaši skvělou volbu.

Zátěžové PVC Libertex

Proč si vybrat PVC podlahu Loftex?

  • Odolnost díky silné nášlapné vrstvě 0,30 mm
  • Snadná údržba bez námahy díky nepórovitému povrchu s polyuretanovou úpravou
  • Luxusní pohodlí s textilním (filcovým) podkladem pro maximální komfort
  • 10 nádherných dekorů dřeva a betonu pro dokonalé sladění s vaším stylem
  • Vhodná do všech obytných prostor pro všestranné využití

Neváhejte a udělejte první krok k dokonalosti vašeho domova. Navštivte naše webové stránky PVC Loftex a objednejte si PVC podlahu Loftex ještě dnes. Nabízíme rychlé dodání, snadnou instalaci a záruku spokojenosti. Dopřejte si podlahu, kterou si zasloužíte a která bude vaším věrným společníkem po dlouhá léta.

Doporučené produkty10