Vyberte z naší nabídky plné poctivých slev. 😉

Rigidní vinyl Canadian Design za TOP cenu

Prvotřídní rigidní vinylové podlahy od výrobce Egibi se skvělými vlastnostmi, dlouhou životností a snadnou pokládkou nyní nabízíme v akci za 579,- Kč/m2 vč. DPH. Podlahy Canadian Design disponují integrovanou podložkou o tloušťce 1 mm a nabídka obsahuje celkem 13 dekorů.

Rigidní podlahy Egibi Canadian Design Rigidní vinylové podlahy Egibi  

Díky moderním výrobním procesům je povrch rigidní podlahy Egibi Canadian Design k nerozpoznání od skutečného dřeva a dokonale zachycuje jeho strukturu. Další výhodou podlah je rigid spc jádro. Jedná se o tuhé minerální jádro, které zvyšuje celkovou kvalitu a trvanlivost podlahy a zároveň snižuje nároky kladené na podklad. Podlahy Canadian Design jsou 100% voděodolné, neobsahují škodlivé látky a jsou vhodné pro teplovodní podlahové vytápění.

Vinyl Canadian Design se vyznačuje vysokou kvalitou zpracování a moderním designovým provedením. Vinyl má celkovou tloušťkou 5,0 mm a kompaktní nášlapnou vrstvu 0,30 mm s přiznanou 4strannou mikrospárou. Nosná část vinylu je vyrobena z pevné a zároveň pružné minerální desky se zámkovým systémem. Spodní část rigidní vinylové podlahy tvoří integrovaná podložka z akustické pěny. Embosovaný povrch podlahoviny spolu s polyuretanovou povrchovou úpravou zaručí uživatelům její dlouhou životnost, jednoduchou a snadnou údržbu. Rigidní podlahy Egibi Canadian Design jsou vhodné do všech obytných prostorů vč. koupelen a chodeb nebo méně zatěžovaných kanceláří. Nabídka obsahuje 13 dekorů.

Pro kompletní nabídku klikněte ZDE.

Struktura vrstev

Rigidní vinylové podlahy Egibi Clic 30 V

Vinylová podlaha Egibi

Doporučené produkty10