Vyberte z naší nabídky plné poctivých slev. 😉

Multifunkční podlahy MULTIFLOR GREENTEC

Rádi bychom Vám představili letošní novinku v sortimentu plovoucích podlahovin. Jedná se o multifunkční podlahy Multiflor GreenTec vyrobené v užitné třídě 33 od německého výrobce EGGER. Designové dílce s unikátní kompozitní nášlapnou vrstvou vyrobenou z termoplastu PP jsou díky svému složení extrémně odolné proti opotřebení, poškrábání a odolávají nárazu i UV záření. Snadno tak odolají vysoké zátěži v obytných i komerčních prostorech.

Multifunkční podlahy Multiflor GreenTec jsou vyráběny ve dvou formátech dílců Classic a Large. Patentovaný zámkový systém CLIC it! umožňující flexibilní instalaci třemi různými způsoby drží dílce pevně zakliknuté do sebe. Integrovaná korková podložka na spodní straně díslců snadno absorbuje hluk. Pro instalaci již není nutné použití žádné další podložky, což pokládku výrazně urychluje a zároveň zlevňuje. Díky speciální materiálové struktuře dílců odolá podlaha Multiflor GreenTec vlhkosti až po dobu 72 hodin.

Novinky v naší nabídce

PVC Fortex Pure - dokonalé řešení pro váš domov

PVC Fortex Pure - dokonalé řešení pro váš domov

Hledáte podlahovou krytinu, která spojuje krásu, odolnost a snadnou údržbu v jednom? Pak je PVC podlaha Fortex Pure z kolekce A1 LONG LIFE Tex tou pravou volbou pro váš domov. Tato vinylová podlaha představuje dokonalé řešení pro všechny, kteří touží po moderním a stylovém interiéru.

Více

Lepený vinyl Experto LVT 30 a Experto LVT 55

Lepený vinyl Experto LVT 30 a Experto LVT 55

Seznamte se s nejnovějšími přírůstky do naší rodiny podlah. Rozumíme tomu, že výběr nové podlahy je klíčové rozhodnutí, které ovlivní vzhled a pohodlí vašeho domova na dlouhou dobu. Proto jsme pro vás připravili kolekci Experto FAMILY - synonymum pro špičkové vinylové podlahy.

Více

Rigidní vinyl Canadian Design za TOP cenu

Rigidní vinyl Canadian Design za TOP cenu

Prvotřídní rigidní vinylové podlahy se skvělými vlastnostmi, dlouhou životností a snadnou pokládkou nyní nabízíme v akci za 579,- Kč/m2 vč. DPH. Podlahy Canadian Design navíc disponují již integrovanou podložkou o tloušťce 1 mm a nabídka obsahuje celkem 13 dekorů.

Více