Vyberte z naší nabídky plné poctivých slev. 😉

PVC s filcem Livitex - nové dekory

Rozšířili jsme skladovou nabídku PVC s filcem  Livitex v šířích rolí 3 / 4 a 5 metrů na celkových 20 dekorů. Další atraktivní novinkou v naší nabídce PVC s filcem je nová designová řada Livitex Retro, která v šířích rolí 3 a 4 m přináší 6 trendových vzorů s autentickými reprodukcemi dlažby. PVC podlahy s filcem Livitex Retro jsou vyrobeny metodou digitálního tisku s jedinečným povrchovým embossingem. Nové dekory PVC s filcem Livitex a Livitex Retro jsou již nyní skladem a připraveny k okamžité expedici. 

Spodní textilní vrstva PVC podlahy plní i další funkce. Absorbuje mírné nerovnosti podkladu, takže lze PVC podlahu instalovat i na nebroušené OSB desky, dřevěné a laminátové podlahy nebo keramickou dlažbu. V těchto případech není vhodné celoplošné lepení. Volnou pokládku pásů lze bezpečně aplikovat v místnostech do 50 m2 bez rizika roztržení nebo zvlnění podlahoviny. Technologie textilní podložky ze speciálně upraveného polyesteru s membránou je odolná proti vlhku a tvorbě plísní.

PVC Livitex s filcem

PVC lino v naší nabídce neobsahuje žádná ftalátová změkčovadla a vykazuje desetkrát méně emisí VOC* než vyžadují platné evropské normy (méně než 100 uq/m3), což přispívá k lepší kvalitě vzduchu v interiérech.

*VOC: Volatile Organic Compound = těkavé organické látky.

Piktogramy PVC podlahy v metráži (LINO)

Doporučené produkty10